Στόλος

Κυματοληγη Το νέο “Μέλος” της Οικογένειας

H «ΚΥΜΑΤΟΛΗΓΗ» είναι μήκους 14ων μέτρων. Το πλάτος του είναι τέσσερα μέτρα και περίπου το 1/3 του διαχωρίζεται από το υπόλοιπο με πόρτες όταν είναι επιθυμητό. Σ’ αυτόν τον κλειστό χώρο των 12τ.μ. περίπου βρίσκεται η γέφυρα πλοήγησης, ένα μικρό μπαράκι και ψυγείο. Στον υπόλοιπο χώρο βρίσκονται τα καθίσματα και στο πίσω μέρος του σκάφους, αριστερά και δεξιά, οι δύο ευρύχωρες τουαλέτες. Στο πρυμναίο μέρος του, υπάρχουν καθίσματα και μεγάλη πλατφόρμα που εξυπηρετεί την επιβίβαση και αποβίβαση, αλλά και την πρόσβασή σας στη θάλασσα. Επίσης υπάρχει και ψησταριά. Στο επάνω κατάστρωμα υπάρχουν καθίσματα και μικρά τραπεζάκια για να ακουμπούν τα απαραίτητα.

Το σκάφος είναι πολύ όμορφο και περιποιημένο, άνετο και είτε στο ένα κατάστρωμα βρίσκεστε, είτε στο άλλο, υπάρχει η αίσθηση του άπλετου χώρου. Έτσι νιώθετε πάντα κοντά στη φύση. Η μεταφορική του ικανότητα είναι ανάλογα με την απόσταση από 65 έως 75 άτομα. Αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 35 ναυτικών μιλίων, ενώ η συμβατική του ταχύτητα είναι 25 ν.μ. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα σωστικά μέσα για ασφαλή ναυσιπλοΐα και είναι εξοπλισμένο με μόνιτορ που σας ενημερώνουν για την διαδρομή μας μέσω GPS καθώς επίσης και στοιχεία για τον κάθε τόπο που προσεγγίζουμε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ο “εξερευνητής” της Ύδρας

Το σκάφος «ΣΤΑΜΑΤΗΣ» είναι μήκους 10 μέτρων και 3,20 πλάτος. Το 1/3 διαχωρίζεται από το υπόλοιπο όταν είναι επιθυμητό. Εκεί βρίσκεται η γέφυρα πλοήγησης και καθίσματα καθώς και στο πίσω μέρος του σκάφους. Η επιβίβαση και η αποβίβαση γίνεται από το μπροστινό μέρος του σκάφους. Από το πρυμναίο μέρος του σκάφους έχετε πρόσβαση στη θάλασσα. Χωράει 34 άτομα όπου ένα μέρος αυτών μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο στο πάνω κατάστρωμα του σκάφους. Αναπτύσσει ταχύτητα 28 ναυτικών μιλίων ενώ η συμβατική του ταχύτητα είναι 20. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα σωστικά μέσα για ασφαλή ναυσιπλοία.